Tradicionális Thai masszázs

A ?legaktívabb? masszázs a thai masszázs. A terapeuták jóga által ihletett nyújtási technikákat alkalmaznak. Ez segít a rugalmasság növelésében és az izomlazítás elősegítésében. Ezenkívül csökkenti a stresszt. Eltávolítja a szelet a hangulat javítása érdekében. A terapeuta kezeit, ujjait, könyökét és tenyerét a merev izmok tolására és masszírozására használják, és a lábak segítségével kiterjeszthetik a testet. A thai masszázs serkenti a vérkeringést. A masszázs után azonnal felfrissültnek érzi magát.

Időpont foglalás

Thai olajos masszázs

Ez magában foglalja a test masszírozását tiszta, illatosított illóolajjal, hogy fokozza a pihentető környezetet a test és a psziché számára, az illóolaj behatolása a bőrbe fokozza a vérkeringést. Segít csökkenteni a szorongást és hidratálja a sima bőrt. A masszázs után jobban érzi magát. Ennek a kezelésnek nemcsak erős fizikai, érzelmi és mentális hatásai vannak, hanem a legjobb pihentető és fiatalító élményként is leírják.

Időpont foglalás

Thai vegyes olajos masszázs

A hagyományos thai masszázst és az olajmasszázst egyaránt alkalmazzák a thai vegyes olajos masszázsban. Bár erős masszázs, nyugtató hatása is van. Ez a kombinált kezelés azok számára készült, akik a feszes és test nyújtást, valamint a relaxáló masszázst kedvelik. Kezdődik a hagyományos thai masszázzsal, hogy feloldja a fájdalmat és a stresszt, majd ezt követi a thai olajos masszázzsal, hogy kényeztesse testét, hogy maximalizálja a relaxációt és feltöltődjön energiájával.

Időpont foglalás

Blooming Tetőtől Talpig masszázs

Ez egy népszerű masszázs, amely ötvözi a thai olajmasszázs és a talpmasszázs technikáit. Matracon hajtják végre. Ez a kezelés azoknak készült, akik kedvelik a teljes testmasszázst és a talpmasszázst is, hogy segítsenek oldani a feszültséget ? különösen akkor, ha egész nap talpon van!
A kezelés teljes testmasszázzsal kezdődik olajos mélyszöveti és relaxációs masszázzsal, majd a talpmasszázzsal fejeződik be, amely egy thai nyomáspontos talpmasszázs technikával közvetlenül stimulálja az idegrendszert, hatva a testi szervekre és mirigyekre. Vízvisszatartási problémák esetén is segít.

Időpont foglalás

Felsőtest masszázs

A felső masszázs egy hátmasszázs, amely egy speciális masszázsfajta, amely a hát alsó részétől a fej felé halad. A vásárlóknak lehetőségük van száraz masszázsra vagy olajos masszázsra. A hátra, a nyakra és a vállra koncentráltunk, hogy csillapítsuk a felsőtest feszültségét, lebontjuk a csomókat és javítjuk a rugalmasságunkat. Segít enyhíteni a fejfájást azáltal, hogy serkenti a fejbőr idegeit és a fejben a vérkeringést, valamint a váll- és derékfájást. Utána kipihentnek és energikusnak fogod érezni magad.

Időpont foglalás

Láb masszázs

A talpmasszázst jellemzően kézzel végezzük, a kezelések során gyakran alkalmazhatunk fabotokat vagy hengereket, hogy jobban javítsuk a láb reflexterületeinek versenyhelyzetét. A terapeuta csak a lábakon és az alsó lábakon fejti ki hatását úgy, hogy gyengéden nyomást gyakorol a láb reflexpontjaira, majd az utolsó 5-10 percben nyak-, váll- és fejmasszázsban részesül, hogy fokozza a nyirokelvezetést és megszünteti a stressz okozta izomfeszültséget és krónikus fájdalmat.

Tehát tartson egy kis szünetet, vegye le a terhelést a lábáról, és gyere el hozzánk.

Időpont foglalás